4 Temmuz 2013 Perşembe

Kozmetik,Harika Rujlar...



KİKO adlı markayı bildiğinizden eminim ama duymayanlar ve henüz denemeyenler için biraz anlatmak istedim.
KİKO bir italyan kozmetik firması,henüz Türki ye de mağazaları yok olsaydı muhteşem olurdu çünkü hem çok kaliteli ürünleri var hem de fiyatları oldukça uygun.Bugün rujlarından bahsetmek istiyorum...

KIKOJ KISS BALM , kadifemsi dokusu ve ultra koyu dudak kremi, her geçen gün, dudakları yumuşak ve nemli yapar.Dudakları nemlendirir ve hafif, yarı-şeffaf film renkli, şıklık ve tarz hassas bir dokunuş verir.

Formülünde bulunan Shea Yağı ve Vitaminler,  nemlendirici ve çatlamış dudaklar için acil yardım sağlamak nedeniyle  zenginleştirilmiştir. Hidrasyon dudaklar SPF 15 koruma ile Şehir Filtresi ile birleştirilmiştir.

Tedavi tamamlandığında, dudak ve hassas meyve lezzetleri zevk için renk canlılığını bakımı vardır. Özel kombinasyonu lezzet / renk hemen hemen konfor sunan büyüleyici bir görüntü oluşturmak için tasarlanmıştır.
Fiyatları şu anda İtalya da 6 Euro civarındadır.Değişik renk seçenekleri bulunan bu meyve aromalı rujlardan edinmenizi şiddetle tavsiye ederim.memnun kalacağınızdan eminim.
Şu anda piyasa da aşağı yukarı aynı fiyatlara satılan rujlar kızım da alerji yapmıştı,KİKO nun rujları ve özellikle göz kalemleriyle rimelleri hem kızıma hem bana hemde çevremde ki arkadaşlarıma sıfır reaksiyonla mutlu hafif makyaj yapmamızı sağladı...
Sevgilerimle....Mutlu ve Güzel kalın:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder